Direcționați 3.5% din impozit

SPRIJINIŢI PROIECTUL RENOVĂRII SPITALULUI PRIN DIRECŢIONAREA PROCENTULUI
DE 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT ANUAL

Potrivit legislaţiei în vigoare cei 3.5% din impozitul pe venit pot fi direcţionaţi către o entitate nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii (ONG-uri, asociaţii, fundaţii etc). Deoarece Spitalul Clinic de Urgenţă “Sfânta Maria” Iaşi nu îndeplineşte aceste condiţii vă informăm că cei 3.5% din impozitul pe venit pot fi direcţionaţi către Asociaţia Sf. Maria protectoarea copiilor Iaşi în contul RO22BRDE240SV47936922400. Această asociaţie sprijină spitalul nostru în obţinerea fondurilor financiare necesare asigurării creşterii calităţii actului medical.
Vă facem cunoscut faptul că Asociaţia Sf. Maria protectoarea copiilor Iaşi este o asociaţie înfiinţată la iniţiativa medicilor şi personalului administrativ, salariaţi ai Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi şi prin urmare orice sumă de bani, indiferent cât de mică, este bine venită in sprijinul asigurării creşterii calităţii actului medical.
Pe lângă cei 3.5% din impozitul pe venit orice persoană care doreşte să facă o donaţie:
RON: RO22BRDE240SV47936922400
Vă mulţumim pentru sprijinul dvs. şi v-am fi recunoscători dacă aţi îndruma şi prietenii dvs în direcţionarea celor 3.5% din impozitul pe venit către asociaţia spitalului.
Formularul 230 privind destinaţia sumei de până la 3.5% din impozitul pe venit anual (care poate fi descărcat – TREBUIE DESCHIS CU ADOBE ACROBAT – de AICI) se poate depune atât la Finanţele Publice locale din localitatea de domiciliu a persoanei care direcţionează procentul 3.5%, cât și la Secretariatul central al Spitalului Clinic de Urgenţă “Sfânta Maria” Iaşi.

E-mail: asoc.SFM.protectcopii@gmail.com