Misiunea noatra

La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” ne straduim sa facem ca experienta dumneavoastra si a copilului dumneavoastra sa fie cat mai placuta.

Intelegem ca o vizita la spital poate fi uneori coplesitoare si de aceea personalul nostru doreste sa o faca cat mai confortabila.

Misiunea noastra este de a asigura asistenta medicala si suport micilor pacienti si familiilor lor.

Serviciile de sanatate oferite pacientilor nostri se afla in plin proces de reforma ce vizeaza o noua abordare de dezvoltare a specialitatilor medicale necesare populatiei 0-18 ani din regiunea Moldovei si intreaga tara.

Pentru pacientii internati, spitalul asigura si raspunde de calitatea actului medical, conditii de cazare, igiena, alimentatie si prevenire a infectiilor nosocomiale conform normelor aprobate prin ordin al ministrului sanatatii.

Spitalul urmareste in permanenta utilizarea eficienta a fondurilor, incheierea de angajamente legale numai in limita creditelor bugetare aprobate si reducerea la minim a cheltuielilor de functionare fara afectarea actului medical. Directiile strategiei manageriale vizeaza dezvoltarea unui management performant in activitatea investitionala pentru modernizarea, reabilitarea si dotarea spitalului prin polltici si obiective detaliate in Planul Strategic de dezvoltare al spitalului.